Reemborsament        Producte      Personalització
Com et podem ajudar?
Reemborsament

Sí, la primera vegada sense cost. Sempre que siguin retornats amb les mateixes condicions que es van rebre i, SOBRETOT, amb tots els seus embolcalls: bossa + bossa/capseta UNASOMIATRUITES + etiqueta de producte.

Excepte els PRODUCTES PERSONALITZATS. Aquests no admeten canvis ni devolucions sota cap circumstància.

Aquests no admeten canvis ni devolucions sota cap circumstància.

La primera vegada, i perquè sigui sense cost, s’ha de fer a través de SEUR. Si aquesta opció no et va bé, ens ho pots tornar pel mitjà que prefereixis, cobrint tu el cost de l’enviament.

Entrant al nostre web www.unasomiatruites.com i anant a l’apartat “política de reemborsament”. Has d’omplir el formulari, imprimir el document i posar-lo dins el paquet; preparar el paquet tal com el vas rebre i portar-lo al centre SEUR que tinguis més a prop. Al paquet s’ha de posar a nom d’UNA SOMIATRUITES.

Entrant al nostre web www.unasomiatruites.com i anant a l’apartat “Política de reemborsament”. Has d’omplir el formulari, preparar el paquet tal com el vas rebre i portar-lo al centre SEUR que tinguis més a prop. El paquet s’ha de posar a nom d’UNA SOMIATRUITES.

En aquest cas, és necessari tornar a fer una nova comanda amb la nova elecció del producte desitjat.

Disposes de 15 dies naturals per omplir, enviar el formulari i enviar el paquet a les instal·lacions d’UNA SOMIATRUITES
Producte
Les nostres recomanacions per al manteniment en bones condicions de l’article, es basen en rentar amb un drap amb aigua i una mica de sabó neutre. No recomanem posar els articles a la rentadora ni a l’assecadora, perquè poden perdre les seves característiques, com forma, consistència, etc.

El procediment habitual és de de 5 a 7 dies hàbils.

Personalització
Cada família de productes té les seves pròpies característiques de personalització.

De moment, només tenim disponible la visualització de les KOALA, MINIKOALA i MOTXILLA. La resta de famílies no es podran visualitzar, per ara, però sí que hi ha una selecció d’imatges de referència.

Estarem encantats que ens enviïs un mail a unasomiatruites@gmail.com i que ens expliquis breument què necessites. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per aclarir si la demanda es pot confeccionar.