Política de reemborsament

En qualsevol cas, podeu consultar la nostra política general de devolucions a continuació:

Si prefereixes retornar la comanda, disposes d’un termini de 15 dies naturals següents al dia que vas rebre el producte, per executar el teu dret a devolució i sol·licitar el canvi o la devolució de l’import. En cas de devolucions per voluntat pròpia, els costos directes de la devolució seran gratuïts, NOMÉS la primera vegada (a càrrec d’ UNA SOMIATRUITES.

En la compra de Productes Personalitzats no hi haurà dret de desistiment per part teva una vegada realitzada la comanda, per tant, no podràs sol·licitar el seu canvi o devolució, llevat que el producte lliurat sigui defectuós.

Per fer una devolució, el producte i el seu embalatge han d’estar en perfectes condicions. No es procedirà el canvi o devolució dels productes que no estiguin en les mateixes condicions en què vostè els va rebre, juntament amb el seu embalatge original complet, etiquetes i juntament amb qualsevol accessori relacionat amb aquests. Serà imprescindible presentar el número de comanda o tiquet de compra per poder fer qualsevol canvi o devolució.

El departament de qualitat determinarà si els productes d’UNA SOMIATRUITES es troben en les mateixes condicions que li van ser enviats. Vostè respondrà de tota disminució de valor dels productes que sigui resultant d’una manipulació diferent a la necessària per establir-ne la naturalesa, les característiques o el funcionament. Els productes que hagin estat tornats danyats, incomplets, deteriorats, usats o bruts a causa del client no seran reemborsats i seran posats a disposició del seu remitent i reenviats a ports deguts.

Per realitzar la devolució heu de seguir els passos següents:

1.Omplir el Formulari de Devolució

2.Empaquetar l’article a tornar en el seu embalatge original (amb les etiquetes originals) i incloure el formulari de devolució.
Podràs decidir entre:

  • Canvi per un altre producte: El canvi es podrà realitzar per un altre producte d’iguals característiques i igual preu.
  • Devolució en la forma de pagament: un cop rebuda la mercaderia al nostre taller i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import a la targeta amb la qual es va fer la comanda. La devolució s’efectuarà com més aviat millor i, en qualsevol cas, dins el termini de 15 dies des de la data en què va tornar el producte.

En el cas que el producte lliurat sigui defectuós, haurà de seguir el procediment anteriorment esmentat de devolució. El departament de qualitat d’UNA SOMIATRUITES examina que efectivament hi ha un defecte de fàbrica. Un cop examinat, ens posarem en contacte amb tu mitjançant el número de telèfon o email que ens facilitis a l’escrit, comunicant-te la resposta. En el cas que el producte no sigui defectuós, qualsevol despesa que ens pugui sorgir serà a compte del client.

FORMULARI DE DEVOLUCIÓ